12 mar. 2009

anuntul meu


nush ce naiba am, ca sunt f obosita dar nu pot sa inchid un ochi. Cred ca am nevoie de distractie, care imi lipseste cu desavarsire in ultima vreme. Vreau pe aceasta cale sa anunt ca sunt persoana perfecta pt distractie, mai ales dupa 2 -3 guri de bere sau alta racoritoare alcoolizata. Chiar si fara stiu sa ma distrez, asta daca ma prindeti in toane bune. Dansez la petreceri, rad cu pofta, nu am voce dar nu mi-e rusine sa cant la Karaoke, pot sa port conversatii cu straini, sunt inteligenta si amuzanta, dragutza si sexy, par greu abordabila dar e doar o impresie, de multe ori ambalajul poate induce in eroare.
Fac orice pt cei care imi sunt devotati, imi apar prietenii si cred in zicala "unde-s multi puterea creste" pt ca daca ai o gasca, nimic nu te poate atinge.
Am o chichita in schimb, prin care triez oamenii. Imi place sa fac pe proasta. Asa imi dau seama cu ce fel de om am de a face. Daca ma trateaza cu superioritate e clar ca pune etichete dupa primul impuls si se crede mai presus decat altii. Daca in schimb ma accepta e un lucru important pt mine, inseamna ca e de gasca, ca se adapteaza usor si ca e tolerant.

Deci? nu ma vrea nimeni?