4 iul. 2008

banci in parc

azi mi-am facut o mie de nervi. De fiecare data cand ma duc in parcul din centru si stau pe banca e inevitabil sa nu se aseze cineva langa mine. Chiar si cand nu sunt singura tot se gaseste cineva sa intrebe daca poate sa se aseze.
Sa zicem ca nu e banca mea, dar e plin de banci libere in jur. Ce placere ciudata au oamenii in a intra in intimitatea altora? sa se duca nabii pe o banca libera.
Azi ma relaxam bine mersi, ma uitam la niste vrabiute cum se certau pe niste firimituri de paine sau covrigi si ascultam la ipod un vals( asa se nimerise). Si vine o baba cu nepoata si ma intreaba daca e liber. Eu ii zic ca nu ( stateam pe mijlocul bancii). Si ma intreaba "pai cine ocupa banca?" si eu ii spun "E OCUPATA DE MINE"
Si VACA se aseaza, bombanind ca ce, trebuie doar o singura persoana sa stea pe banca? si eu ii spun ca mai sunt banci libere... dar te pui cu tampitii?????
si se chinuie ele doua sa se inghesuie langa mine...
Cata prostie. Eu una nu mi=as permite sa ma duc sa ma asez langa cineva, mai ales cand imi spune ca nu e liber. Poate omul vrea sa stea cu gandurile lui.

In alta zi eram cu mami pe o banca. Si vine o tipa si cica daca poate sa stea si ea pe banca...in fine, ii zic da, desi nu imi convenea.. Si asta alta tampita...isi aprinde tigara si tot fumul venea in capul meu. Nesimtire mare rau. Si chiar alaturi era o banca libera tot la umbra ca si a noastra.

Sincer ma depaseste situatia. Mi-am zis ca data viitoare ma intind cu picioarele pe banca sa fiu sigura ca nu mai deranjeaza nimeni.
caci de ani de zile, de fiecare data cand ma duc in parc, cineva ma intreaba daca poate sa stea langa mine si in jur e plind de banci goale.
Doamne te rog eu fereste-ma pe viitor de prostia altora. Amin!


Hugo Alfven
Asculta mai multe audio Muzica »
thanx for visiting!
Cory_si_atat

5 comentarii:

Andreyutza spunea...

:) Si cand esti cu prietenul tot se aseaza langa tine persoane din astea? :))

Andreyutza spunea...

Imi place cel mai mult Valsul Vienez :X

cory spunea...

daaaaa, se aseaza !!! si in parc si in baruri, si in restaurant am patit de 2 ori. cred ca scrie fraiera pe fatza mea... ca altfel nu imi explic :))
Azi ascultam "swedish rhapsody"de hugo alfven. E tare haioasa

Anonim spunea...

eu cred ca ar trebui sa te intinzi de tot pe banca... :D

Anonim spunea...

Mi se intampla si mie mereu chestia asta si era foarte enervant. Nu pot sa-i inteleg pe unii oameni:-??