2 oct. 2008

pisica neagra

am iesit la plimbare si pe strazile pustii si luminate doar de felinare mi-a taiat calea o pisica neagra. De DOUA ori (dus si intors). Dupa jumatate de drum de mers alta pisica (de un negru mai spalacit) a vrut sa imi taie calea dar s-a razgandit. Vreau pe aceasta cale sa anunt ca pisicile (mai ales cele negre) sunt preferatele mele, nu vreau sa concep ca cineva s-ar putea teme ca aduc ghinion. Cu ce sunt de vina bietele pisici ca au culoare pe care o au. Superstitiile sunt pt cei de la tara (no offense pt cei superstitiosi). Sa fim realisti...sunt doar niste pisici.

Parcul de la Mitropolie era asurzitor de la croncanitul ciorilor. Nu stiu ce naiba nu functioneaza aparatele alea din China pe care le-a adus primarul. Ciorile nu vor sa plece si pace. Pe langa asta pute a gainatz de lesini. Nici vorba sa duci vreun baiat sa te pupi cu el acolo ca strici tot romantismul. Ba mai ai si sanse sa iti pice vreun noroc in cap.

Erau doi copii de vreo 3 ani pe strada, un baietel si o fetita. El tot insista sa o ia de mana iar ea (BIATCH) il refuza cu cruzime. Si el insista, ea intorcea spatele si isi ferea mana.

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar ca Biatchhhhh
acum cat sunt mici nu vrea ea, daaaaaar peste vreo cativa ani sa vezi numa cum va " fi in limba dupa el" ;)
totusi, o scuzam ca`i mica si poasta si nu stie ce vrea de la viata :P

cory spunea...

da :)) :)) o sa se intoarca roata