1 nov. 2008

pudibonderie




io nu inteleg de ce nu arata țâțe la televizor. Ma uit la diverse emisiuni cu operații: liposucții, implanturi mamare (silicoane adică) etc . și ăștia le acoperă sfârcurile. Nu înțeleg de ce? e rușine? și barbații au și la ei nu se acoperă. De ce să ne ascundem dupa un mic cerc blured, de ce nu pot sa vad cum arata sânul înainte și după operație cu sfârc cu tot. Ce mama naibii, ca toți avem asa ceva. Si copiii daca văd ce?? e ceva normal, e corpul uman, cu fund cu țâțe si alte părti.
Nu sunt de acord sa umblăm dezbrăcați pe strada pt ca unii poate sunt mai pudici. Dar la tv, când e o emisiune educativă, păi să fie educativă până la capăt, cu sfârcuri cu tot.

3 comentarii:

Adrian spunea...

sincer sa fiu de ceva vreme nu prea-i mai inteleg nici pe pudici... pana la urma, intre niste limite, aratam la fel... si atunci de ce tinem neaparat sa ne ascundem unele parti ale corpului, "rusinoase"?

mai concret, mi se pare absurd sa vad pe plaja in vama veche oameni in costum de baie... in timp ce eu, desi nu am un trup de invidiat, umblu gol... o sa ajung sa evit respectiva plaja doar din cauza pudicilor? naspa perspectiva! :(

DeeDee spunea...

Eu nu inteleg de ce la 8 seara, cu interdictie de maxim 15 ani, arata sange, matze taiate, capete imprastiate (sau invers), iar daca vor sa dea o pereche de sani (si aia la dus) le arata dupa 12 noaptea, interzise sub 18 ani.
Adica avem voie de mici sa ne omoram intre noi, dar sa vedem oameni goi n-avem voie decat dupa ce imbatranim bine =))

cory spunea...

f bine ai spus DeeDee, sunt de acord cu tine. Ar trebui sa facem o petitie :)) din pacate traim intr-o societate in care sunt multe subiecte tabu, iar corpul uman si sexualitatea sunt unele din aceste tabuuri.