11 feb. 2009

squash

maine plec la V. Evident ca mi-e frica de avion pt a suta oara. Evident ca e aproape seara si eu nu am bagajul facut.
Acolo pot sa joc squash cu 5 euro ora (adik 2.5 euro de persoana). E cel mai misto sport cu putinta. E bun cand ai nervi, transpiri repede, dar nu e enervant ca joggingul. E mai solicitant decat tenisul si mult mai distractiv.
Am cautat disperata sali de squash in Bucuresti, dar am fost dezamagita de preturile exorbitante de 30 euro pe ora. La noi nu se joaca squash, inca nu a devenit popular. Romanii sunt prosti rau. Dar rau. Deja ma gandesc serios sa imi iau zborul din tara asta.
E pacat ca nu avem alternative ieftine la statul cu ochii beliti in TV, fumatul de tigari in baruri si cluburi. La noi totul e scump. Traim intr-o tara de cacat.

6 comentarii:

Anonim spunea...

what is squash? :>

si da...Romanii sunt prosti...

si totusi...Vlad , Viorel , Valentin , Valer , Vasile.


tell meeeeeeeee :((....please :))

cory spunea...

squash e un sport ca tenisul, se joaca intre 4 pereti, in 2 persoane, dai in mingea aia pana innebunesti. Rachetele sunt ca cele de tenis dar au o forma mai lunga si mai turtita. Gasesti poze pe google ca sa iti faci o idee :D

dooda spunea...

hip hip, hooray!
lasa, macar iti faci de cap zilele astea! have fuuun!:D

Anonim spunea...

ptiuuu, drace. ce`ar mai merge un squash :X:X
joaca placuta ;) aaa, si drum bun

A lu' Năstase spunea...

Asa e. La noi e vreo 30 de euro ora de squash de persoana. Japca pe fata.

Maria spunea...

Am fost si eu pe la Marriott da mi se pare scump rau. Acum merg la HOTEL CLASS. ora la ei e 20 euro, si e mai frumos ca nu sta lumea sa se holbeze la tine. Au si abonamete disponibile. Eu sunt pe abonament sun sa rezerv si o data la 2-3 zile merg la ei.