9 mar. 2009

hihi

  • ieri am avut un noroc de zile mari. Am avut o zi care a inceput ca dracu, dar am vazut 2 filme bune. Adik exact ce imi doream sa vad. De mult nu am mai vazut filme care sa nu ma faca sa ma uit la ceas din 3 in 3 minute.
  • Am vazut intai Slumdog Millionaire, care mi-a placut la nebunie. Nu pt ca a castigat oscar, nu. Ci pt ca e super film. De la coloana sonora pana la cum au jucat actorii. Mi-a placut, a fost exact ce aveam nevoie in momentul acela.
  • Apoi am vazut Vicky Cristina Barcelona. Savurez toate filmele cu Scarlet Johanson. Imi place de ea pt ca e fff frumoasa, ma fascineaza gagica. Filmul m-a tinut cu sufletul la gura si m-a impresionat prestatia lu' Penelope Cruuuuuz. Misto rau, bestial a jucat. Si subiectul in sine a fost interesant, m-am regasit oarecum in unele personaje.

5 comentarii:

Anonim spunea...

am ascultat soundtrack-ul de la Slumdog Millionaire ....aia cu paper planes...vreo 100 de ore...si tot nu m-am plictisit de ea....si plus ca am ascultat-o non-stop :D

Anonim spunea...

Daaa.am vazut si eu "Slummdog Milionaire" si mi-a placut f. mult. :)
Iti recomand si "Australia" daca ai timp sa te uiti la filme. :P

cory spunea...

@ionut : STIU!!! paper planes e suuuuperrrrrr!!!!

@rosablu: am in plan sa vad Australia, mersi!

Anonim spunea...

Slumdog Millionaire mi-a placut si mie...am stat sa vad pana si danzul de la sfarsit. Foarte frumoasa actrita principala :>

Lucian spunea...

slundog millionaire a fost super, dar subiectul celuilalt nu mi-a placut absolut deloc, a fost chiar enervant