7 mar. 2009

la lalalalalaaaa


  • e sambata seara, lancezesc cu laptopul in brate si ma bucur nespus ca winampul si-a revenit din starea de cretinatate care-l cuprinsese, ca imi baga numai melodii tampite. Acum cred ca ma simte, ca imi canta numai de inima albastra.
  • azi mi-am facut ordine prin calculatoare, ca deh, cand ai mai multe la un mom dat ti se incurca filmele si muzicile.
  • ma simt oarecum singura, desi nu am chef de nimeni. De fapt mi-e dor de baietii mei din Slovacia. E incredibil cum ne uram la inceput, acum 3 ani cand ne-am cunoscut. Cu Stefan nu ma puteam intelege deloc si acum suntem best friends si am un feeling ca ma adora mai ales de cand i-am spus sa nu mai fie timid, ca poate avea orice tipa isi doreste.
  • nu prea mai am chef de citit, eu care aveam plan sa dau gata toti rusii dupa rezidentiat. Ce sa fac? am incercat. Jur ca am incercat. Dar nu am putut. Nu imi plac rusii. In liceu am zis ca nu sunt eu destul de coapta la minte si ca o sa mai cresc si o sa imi schimb parerea. Pai nu mi-am schimbat-o. Doar din Fratii Karamazov am reusit sa citesc vre0 40 de pagini, minune mare, ca la altii dupa mai mult de 4-5 ma apuca disperarea. Nu stiu de ce.
  • as vrea sa scriu si ceva inteligent si amuzant in entry-ul asta. Ca de exemplu : i want to kill the hottest person alive… but suicide is a crime! LOL :))))) (da , stiu stiu e doar amuzant...)

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce ganduri ai =)))
rusii`s ai dracu` de cititi. :(

Anonim spunea...

i want to kill the hottest person alive… but suicide is a crime! =)))....you don`t say so ?=))

PS : lasa rusii ca is urati :D