13 mai 2009

mi-e tare dor


Mi-e dor de anii de facultate, de iesirile si plimbarile luuuuungi cu Xtina, de stresul de la examenele orale, de sentimentul ca lumea era a mea, mi-e dor de Andra si imi pare rau ca nu mai vb, mi-e foarte dor de Roxana, atat de dor ca uneori imi vine sa plang, mi-e dor de State si de sentimentele de atunci, mi-e dor de toti prietenii care s-au perindat prin viata mea.

Mi-e dor de F desi abia l-am vazut saptamana trecuta, mi-e dor de Bogdi si de glumele lui enervante, mi-e dor de zilele din anul 3 cand chiuleam de la chirurgie cu Sonia, Shadi si Bogdi.

Mi-e dor de distractia de la stagiul de urologie cand mi se pusese pata pe purcelul de Bogdan.

Mi-e dor de Regie si de mirosul de tei la sfarsit de mai care imi rascolea sufletul din cauza iubirilor pierdute.

Mi-e dor de Vera si de Adina, de Mara si de Georgi, de momentele in care ne vizitam in camin mai tot timpul. Mi-e dor sa imi petrec timpul prin magazine cu Xtina, sa zicem hai la munte, sau hai la mare si a 2=a zi sa plecam.

Mi-e dor de Olga si Andrei si de cum ne-am inteles in primul an si imi pare rau ca s-a stricat totul.

Mi-e dor sa il mai tin brate.

Mi-e dor de mirosul de America si ...

am un dor nebun, de dragoste, de nebunie, de iubire, de pasiune, de intelegere si liniste, de distractie, de fiori, de imbratisat, de mangaiat si de alintat, de fericire si bucurie, de lacrimi de bucurie....de momente ce as vrea sa nu se sfarseasca niciodata si care sa dureze o vesnicie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

me2-subscriu la ultimul paragraf.

Anonim spunea...

:( ma vezi si pe mine peste vreo 6 luni scriind un post asemanator...vorba aia, mie imi e mereu dor de cate ceva, dar atunci cred k va fi intens as hell :(