27 nov. 2009

aspiratii, dorinte..


o sa fie o minivacanta de care chiar nu am nevoie. Nu am nevoie de zile libere pt ca nu imi place sa stau degeaba. Nu am niciun plan, nicio dorinta. M-am fortat acum 2 zile sa merg la cumparaturi, dar m-am intors realizand cat de superficial e totul...hainele, parul aranjat, pantofii fitzosi...placerea mea de altadata s-a risipit in timp. In liceu tanjeam dupa vreo bluza, o vanam cu saptmanile, strangeam din banii de pachet si alocatia doar doar sa mi-o pot lua. Acum am bani, as putea sa imi cumpar ce vreau. Dar nu vreau nimic. Nu mai am niciun vis, nicio aspiratie.
Poate voi va doriti o casa...eu o am. Poate vreti o casa mai mare...da, mi-ar placea si mie un apartament mai mare, intr-un bloc mai civilizat, poate candva o casa linistita la munte....dar nu mai incanta nimic. Nimic nu conteaza cand viata e pustie. Oamenii dragi mie, prietenii cu care imi petreceam zilele si serile sunt departe. Mi-e greu sa incep noi relatii, dar nu pt ca nu pot, ci pt ca mi-e indiferent si m-a cuprins o apatie de care nu pot scapa.
Poate voi va doriti sa fiti mai slabe, sa aveti sanii mai mari, picioarele suple si abdomenul plat....mie imi place cum sunt si nu as vrea sa fiu altfel. Frumusetea e atat de neinsemnata cand vine vorba de oameni, de relatii. Atat de importanta e atitudinea si starea de spirit.
Am un coleg care imi repeta in fiecare zi ca sunt prea apatica si pasiva in ultima vreme...stiu, se vede, si nici macar nu vreau sa ascund. M-am saturat sa afisez fetze care nu sunt ale mele doar de ochii lumii.
Ma chinui sa imi dau seama ce vreau, care e scopul meu suprem in viata asta si asa mult prea scurta. Simt nevoia de aventura. Vreau sa plec din tara, sa incep o viata noua in alta parte. De ce? nu neaparat banii, dar asa am eu nevoie mereu de ceva nou si palpitant ca sa simt ca viata merita traita.

Un comentariu:

Anonim spunea...

iti recomand sa te indragostesti!...e adevarat ca o poti face la comanda insa te ajuta sa visezi.asa ca zambeste.