6 mar. 2008

it's my life

Cel mai de pret in viata este libertatea: libertatea de a alege propriul drum in viata, de a face propriile greseli, de a nu da explicatii nimanui decat tie insuti.
Cand depinzi de altii nu esti pe deplin stapan pe viata ta si apar frustrari- pt ca nu vrei sa dezamagesti, pt ca nu vrei sa auzi reprosuri, pt ca trebuie sa te justifici cumva.
.
Sa fii liber sa visezi, sa speri,sa ai vise... chiar daca uneori poate prea marete si pt unii poate nerealizabile.
.
Cand exista oameni a caror parere pt tine conteaza si acei oameni iti spun ca "esti nebun" sau "revino cu picioarele pe pamant" incepi si te indoiesti de tine ca om, de ideile tale, te intrebi daca vei gasi destula putere sa mergi mai departe fara sprijinul de care ai fi avut atat de multa nevoie...sprijin moral...
.
Conteaza atat de mult ca cineva sa creada in tine
.
Conteaza atat de mult ca cineva sa te aprecieze pt ceea ce esti si sa nu te urasca pt ceea ce nu esti.
.
Intotdeauna vor exista oameni reticenti la idei noi sau la parerile altor oameni, dar libertatea este sa te detasezi de astfel de oameni, sa nu ai pretentia ca ei sa te inteleaga si sa mergi contra curentului daca tu crezi in tine si in viitor.

2 comentarii:

miChou spunea...

cu toate astea mi se pare important să ştii că există nişte oameni care or să îşi dea cu părerea în cunoştinţă de cauză (cunoscându-te bine adică) şi care să nu se sfiască să ţi-o spună, chiar dacă lucrul ăla s-ar putea să nu îţi convină.
E diferit de a „te ţine din scurt”, dar I just don't buy that „e cel mai bun prieten al meu pentru că nu mă judecă (şi nu-mi zice ce nu mi-ar plăcea să aud)” crap.

my 0.02€ ;)

Anonim spunea...

Ideea de libertate o vad eu, in momentul asta, transpusa in gasirea urgenta a unui job, pentru ca scapa, in sfarsit de presiunile celor din jur, cu toate ca am facultate de terminat si timp prea putin pentru a-l dedica unui serviciu.