8 iul. 2008

vis

simt nevoia sa scriu dar nu am inspiratie. Aseara am avut un semi cosmar, cum ca dadeam rezidentiatul si pe langa cele 200 de grile am mai avut de compus 3 eseuri din care unul lasat la inspiratia noastra. Si visam ca scriam repede si timpul nu imi ajungea, toti ceilalti terminasera cu note mari si eu inca nu terminasem de scris. toti iesisera afara in curte si eu inca ma luptam sa termin, stiam ca nu o sa termin si era frustrant. Si am dat foaia cu subiectele terminate doar pe sfert, toti erau fericiti numai eu nu.
A fost oribil, m-am trezit cu o stare proasta.

In alta ordine de idei.. V e in Grecia, pe Hi5 fostele mele colege din liceu pun poze de la nuntile lor, pitzipoanca incepe sa ma enerveze ca nu prea mai are inspiratie si a devenit plictisitoare (animal print, botic incordat si getutza sunt cuvinte folosite mmuuult prea des) de aceea nu o sa mai vizitez saitul.

eu invat ( nu stiu daca e mult sau putin---cert e ca am niste dureri de cap si ameteli crunte). In pauze ma uit la Friends, serialul meu preferat pt ca e in New york, pt ca ei joaca f bine, pt ca sunt frumosi si talentati si fff amuzanti....am zis frumosi?? :D daaa .

Nu stiu cum altfel as putea sa ma relaxez pt ca afara e canicula si nu pot sa ies la aer (decat daca imi doresc foarte tare sa lesin...dar nu e in obiectivele mele). Stiu ca statul la film in fatza calculatorului nu e o solutie de relaxare dar pana gasesc altceva( sau poate imi da cineva alta idee) o sa contiunui asa.



Cory_si_atat

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tocmai ce am luat si eu pauza de la invatat. Nu-mi vine sa cred cand ma suna prietena mea si imi spune ca face topless la piscina in Italia iar eu am teancul de carti in fata.
Hai vacanta, vino mai repede!:(

cory spunea...

eu incerc sa ma conving ca e mai distractiv sa invat decat sa stau la o piscina. La piscina ma ard, in casa invat si aflu lucruri noi...mm..execelent

Anonim spunea...

Ce ti-e si cu licenta asta! Invata, invata, invata..:) Ce bine de mine ca sunt in vacanta. :P