28 mai 2008

tampiti :))

dupa cum spunea Doctor T in jocul Jack Keane "eu nu suport oamenii" , asa am si eu momente cand toti ma calca pe nervi: de la cei care sorb supa si plescaie, in loc sa manance cu gura inchisa asa cum e politicos....pana la femeile țoape de care e plina România, mai ales Bucureștiul.
.
nu suport oamenii fara personalitate, care nu stiu decat sa imite si sa profite de ideile altora, care se imbraca, machiaza, fac unghiile, cumpara tricouri, fac pagini pe hi5 sau facebook asa cum au vazut la altii pe care ei ii considera "cool". Pt ca mintea lor de desperate wanna be's e prea mica si prea ingusta ca sa creeze ceva inteligent, unic si cu un accent personal.
Oameni care fac umbra degeaba pamantului, care ma intreb cateodata cum au norocul sa gaseasca alti tampiti tot ca ei care sa le semene si sa ii suporte si sa isi intemeieze o eventuala familie din care eventual sa iasa niste plozi la fel de tampiti ca si ei.
.
sunt unii care nu au niciodata o parere inteligenta de spus, care nu stiu sa gaseasca un subiect de discutie, care nu reusesc sa participe la anumite subiecte, sunt oamenii limitati in gandire si in exprimare.
.
sunt femei care atunci cand isi fac unghiile isi vopsesc si pielitele
.
sunt femei care miros a transpiratie sau a parfumuri grele de dimineata
.
sunt barbati care au urechile murdare
.
sunt femei care se machiaza excesiv si se imbraca ca in club ziua in amiaza mare si care au asa ca o tencuiala bej pe fatza (care probabil ca va crapa la atingere).....
.
mai sunt pipitele alea ( gen Delia si Andreea Banica ) care isi fac parul blond alb si il indreapta excesiv cu placa pana are aspect de carbonizat.
.
sunt barbati care nu au deloc simt estetic si se imbraca ca un cur
.
sunt barbati prosti de gura si barfitori, indiscreti si egoisti, sunt puiutii lu mamica, care nu reusesc sa se desprinda odata de ea
.
mai sunt femei care se rad pe picioare si li se vad puncte negre de la par( BTW ladies, s-a inventat epilatorul si ceara)
.
sunt barbati care au exces de par in anumite zone ( mai vad asta si prin filme si mi se face sila) pe motiv ca daca il taie creste mai des
.
sunt inca femei care nu poarta tanga si li se vad dungile de la chiloti ( asa cum sunt si barbati care nu poarta boxeri si li se vad si lor dungile de la chiloti, eventual pe un fund mai gras si jeansi mai stransi le intra in carne si lasa niste santuri ce imi sugereaza niste muschi afumat infasurat in sfoara)
.
mai sunt fetele acelea care saracele se chinuie sa "fie la moda" cu pantaloni cat mai stransi pe picior si cu balerini, care Doamne iarta-ma, nu le avantajeaza absolut deloc, care nu au corpul facut sa se imbrace cu asa ceva si care devin de dreptul grotesc de penibile, dar '..macar sunt in tendinte, nu? vai de ele.
.
( am zis deja ca nu suport oamenii care imita si fura idei de la altii? )
.
sunt oamenii care oricat s-ar stradui nu o sa fie niciodata "cool", care oricat s-ar chinui, hainele tot nu vor pica bine pe ei, tot nu vor fi trendy si in nici un caz trend setteri ( asa cum sunt convinsa ca si-ar dori).
pe langa o toala de 'semi'firma, pe langa o iesire doua in strainatate mai e nevoie si de puterea aceea din interior, de acea sclipire care te face sa stralucesti chiar si intr un simplu tricou alb si niste jeansi clasici ( nu pana).
.
si mai sunt astia ca mine care ar face orice altceva in loc sa invete. ( recunosc cu mana pe inima ca am luat-o razna de stres, care e departe de a fi constructiv pt mine)
.
Data viitoare : despre cum nu imi place H&M, Zara, Lord of the rings si Lost. PAM PAM!

thanx for visiting!
Cory_si_atat

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hej, merci mult de tot pentru commentul tau. Ti-am citit putin din blog si te-ai desucrcat de minune in a caracteriza anumite clase de oameni. Keep it going si... la multi ani si tie! :P