12 apr. 2010

...Lumea fuge de cuvinte, deja nimeni nu spune ce simte
Deci nu mai avem nevoie de cuvinte...

....In jur e pace, nu-mi place In suflet port un razboi
Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta ...

intreaga noastra viata e o ipocrizie, nu suportam cand "sefii" sunt absurzi si comenteaza toata ziua ca nu facem nimic bine, ne uram colegii de serviciu dar inghitim in sec si zambim strangand din dinti, oamenii din autobuz care se cearta si se imping, aglomeratia, si iti vine sa urlii, dar nu o faci, pt ca nu te-ar intelege nimeni, ar zice toti ca esti nebun.
Doar TU esti cel cu probleme, TIE nu iti convine, TU nu te poti adapta. Doar pe tine te deranjeaza aglomeratia, masinile si poluarea, doar tu simti mirosul de pipi de langa ziduri.
Esti un inadaptat. Dar incerci sa minti pe toata lumea ca ti-e bine.
Ce daca esti mai inteligent ca ei? nu ai vazut ca prostia invinge? ca prin prostie ajungi in top? cu prostia conduci?
Esti condus de incapabili cu gura mare si esti frustrat. Stii ca tu ai face mai bine ca ei, dar ai prea mult bun simt si nu vrei sa incalci regulile. Ai vrea sa tipi la ei si sa ii pui la punct, dar la ce bun? oricum nu te asculta nimeni.
Te simti ca Oblio in fiecare zi, un cap rotund intre capete tzuguiate. Umbli camuflat si speri ca nimeni sa nu observe. Uneori mai ai iesiri. Lumea crede ca esti tzacanit. ca ai probleme de adaptare. Nu esti suficient de inteligent sa ascunzi ce simti. etc...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Par a fi versuri din Parazitii. :)

cory spunea...

e doar cantecul Plec pe Marte, al lui Smiley :D sigru il stii, e prea misto , atat de reale versurile, atat de potrivite cu ce simt eu si poate multi altii

Andreea spunea...

Sunt frumoase versurile lor :) Si chiar sunt adevarate...
Daca esti mai retras esti inadaptat... si cum o dai,nu o nimeresti.

An Onymous spunea...

G, mai scire si tu cate ceva, mai da-ne o doza de optimism!